Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας»

Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας   | Παρασκευή 30 & Σάββατο 31 Αυγούστου Ώρα 18.00

5ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας». Ελεύθερο μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (www.ziriafestival.gr).          

Είσοδος Ελεύθερη

Φέτος κάνουμε πάλι την πανέμορφη διαδρομή από το Ξυλόκαστρο στα Τρίκαλα Κορινθίας και ακόμα πιο πάνω στα 1600μ., για να ζήσουμε το πιο high, ανοιχτό και ελεύθερο πάρτυ του καλοκαιριού! Από την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2012 στις 20:00 μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, θα απολαύσουμε πολλά εξαιρετικά συγκροτήματα, μαγευτικές βόλτες στο βουνό, ορεινή κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια και περιβαλλοντική ενημέρωση για τη (Natura 2000) φύση που μας φιλοξενεί.
Σας περιμένουμε στη μοναδική τοποθεσία του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας για να περάσουμε τρείς μοναδικές μέρες και νύχτες σα μια μεγάλη παρέα.
Είσοδος, κάμπινγκ, οργανωμένες εξορμήσεις, όλα ελεύθερα!

Οι συμμετοχές ανά ημέρα:

Πέμπτη 29 Αυγούστου (*) – έναρξη 20:00
Simos Kokavesis & the Shinkickers - Rory Gallagher tribute
Dj sets

Παρασκευή 30 Αυγούστου
– έναρξη 18:45
Dawn rebel and the Lazy Nodes, Daphne and the fuzz, Σπύρος Γραμμένος, Tango with lions,
Σπυριδούλα + Alex K. (Last Drive) + Δημήτρης Πουλικάκος,
Deus Ex Machina, Anfo.

Σάββατο 31 Αυγούστου – έναρξη 18:30
Κάλεσμα, Maria-Christina and the 7 pedals, Αγγελική Τουμπανάκη,
Gravitysays_i, B.D. Foxmoor guests Xnaria,
Blues Cargo, Λεωνίδας Μπαλάφας


(Νέο) stage “In” (*)
Φέτος η μουσική δε σταματάει ποτέ!
Τα …πρωινά και τα μεσημέρια της Παρασκευής και του Σαββάτου θα χαρούμε αυθόρμητες αλλά και σχεδιασμένες μουσικές συνευρέσεις μουσικών που θα είναι στο βουνό. Μουσικές εκπλήξεις χωρίς πρόγραμμα και περιορισμούς, στη δροσιά του Σαλέ!

Φέτος, έναρξη από την Πέμπτη (29 Αυγούστου)
Την Πέμπτη το βραδάκι γιορτάζουμε τα γενέθλια του Ziria festival (όλα ξεκίνησαν 29 Αυγούστου 2009). Θυμόμαστε και επανατοποθετούμαστε, σε μια Back to the roots βραδιά!
Αφιερωμένη σε όλους τους μουσικούς που δεν είναι πια μαζί μας, με ένα tribute στον κορυφαίο Rory Gallagher, από τους μοναδικούς του είδους Simos Kokavesis & the Shinkickers (και όχι μόνο). Θα ακολουθήσουν dj sets.

Εναλλακτικές δραστηριότητες
- Επίσκεψη στο σπήλαιο του Ερμή, οργανωμένη από πολυμελή ομάδα του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠΕΛΕΟ - www.speleo.gr)
- Πεζοπορία στο υπέροχο δάσος στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, που οργανώνει ο σύλλογος για την προστασία του δάσους "Κυλλήνιος Άδωνις»
- Μοναδική περιβαλλοντική ενημέρωση από τον Σπύρο Αποστολόπουλο, ερευνητή της χλωρίδας της Ζήρειας.

Η διοργάνωση
Tη διοργάνωση επιμελείται αφιλοκερδώς μια παρέα Ξυλοκαστριτών, με την υποστήριξη του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας του δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε θερμά, ξενοδόχοι και εστιάτορες των Τρικάλων, πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες του δήμου μας αλλά και πέραν αυτού, καθώς και πάρα πολλοί εθελοντές φίλοι.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις μπάντες και έναν - έναν μουσικό για την αφιλοκερδή συμμετοχή του.

  • Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
  • Διαβάστηκε 5290 φορές